Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2019. 12. 11. 16:06:09

2019 nyarán több külső rendezvényt is vállaltunk, fesztiválokon, városi rendezvényeken grill és bbq ételeinkkel vívtunk ki elismerést. Emiatt is fogalmazódott meg bennünk, hogy szeretnénk egy food truckot is, amivel bárhova elvihetjük az általunk képviselt stílust és ízeket. A cégünk tulajdonában lévő autóval immár megvalósíthatjuk ezt az álmunkat. Viszont nem szeretnénk szűk, egy jól kidolgozott termékre koncentrálni, hanem széleskörű, a háttéréttermekre támaszkodó, ennek ellenére kreatív és alkalmazkodó portfoliót akarunk vinni.

 

2019. 12. 05. 16:51:56

Ne szívasd magad a konyhában!

Rendeld meg a Repetából a kaját saját rendezvényedre!

 

Nálunk 3 fajta Party Tálból tudod kiválasztani a tuti tápot egy hangulatos bulira. 

 

1. Repeta Party Tál

- Fűszeres grillcsirke falatok, csirke nuggets, cigánypecsenye falatok, baconben sütött csirkemájak, sült parázsburgonya, coleslaw saláta, savanyúság, szószok mártogatni.

Az ára köretekkel, szószokkal kiszállítással együtt 1790 Ft/fő. A rendelési limit minimum 5fő!

2. Húsimádó Party Tál

- Grillkolbász, baconben sült csirkemell, szalonnás cigánypecsenye, baconben sütött csirkemáj, rántott csirkemell, steakburgonya, görög saláta, savanyúság, szószok mártogatni. 

Az ára köretekkel, szószokkal kiszállítással együtt 1990 Ft/fő. A rendelési limit minimum 5fő!

3. Buddha in the House! - A vegetáriánusok party kajája!

- Grill camembert, falafel, hummusz, rántott sajt, sült édesburgonya, szerb lepénykenyér, friss zöldségek, szószok. 

Az ára köretekkel, szószokkal kiszállítással együtt 1590 Ft/fő. A rendelési limit minimum 5fő!

 

Rendelési szabályok: 

- Legalább 48 órával a rendezvényed előtt add le rendelési igényeid személyesen a Repetában! (Mivel nekünk is készülni/szervezni kell a napi forgalom mellett, hogy neked minél tutibb kaját vihessünk, hogy a kaja lehessen a party egyik fénypontja.)

- Minimum 5 fős rendelést tudunk teljesíteni. 

- Rendelésed véglegesítése személyesen a Repetában történik, a pontos adminisztrálás és az anyagiak rendezése után. Amiről bizonylatot kapsz te is, amin a részletes rendelésed, fizetési kondíciók és a dátumok szerepelnek. Ezután a bizonylaton szereplő címre, a megbeszélt időpontban kivisszük a megrendelt tálakat. Neked már csak annyi a dolgod, hogy feltedd az asztalra a harapnivalót!

 

Jó szórakozást, és étvágyat!

Üdv: Repeta Team