Termékek Menü

Repeta Food Truck - Íme a Smoke & Roll!

Mammuth
Repeta Food Truck - Íme a Smoke & Roll!

2019 nyarán több külső rendezvényt is vállaltunk, fesztiválokon, városi rendezvényeken grill és bbq ételeinkkel vívtunk ki elismerést. Emiatt is fogalmazódott meg bennünk, hogy szeretnénk egy food truckot is, amivel bárhova elvihetjük az általunk képviselt stílust és ízeket. A cégünk tulajdonában lévő autóval immár megvalósíthatjuk ezt az álmunkat. Viszont nem szeretnénk szűk, egy jól kidolgozott termékre koncentrálni, hanem széleskörű, a háttéréttermekre támaszkodó, ennek ellenére kreatív és alkalmazkodó portfoliót akarunk vinni.

 

Tervezett kínálat:

BBQ szendvicsek: sertés, marha, csirkehúsból klasszikus amerikai bbq eljárással, szmóker sütőben készülnek, kenyérfélékben friss salátákkal kínáljuk. Menüben üdítővel és köretekkel rendelhető. (Pulled pork, pastrami, stb…) 1500-3000 ft árakban fajtától és adagtól függően.

Grill kolbászok különböző formában, és ízben. Hot dognak készítve, vagy tálban köretekkel szervírozva. (Grill kézműves debreceni, bárány kolbász, kacsakolbász, sajtos) 1000-2000 ft árakban, fajtától és adagtól függően.

Ázsiai konyha ételei: különleges húsos tésztalevesek (ramen, pho), tészták hússal és zöldséggel, koreai kimchi, szendvicsek és sültek. (sült thai tésztás ételek, tempurában sült hűsok körettel, Bahn Mi szendvics, stb…) 1000-3000 ft-ig fajtától és adagtól függően.

Magyar konyha remekei újragondolva, és klasszikus európai fogások. Levesek, húsok, rakott ételek és tészták. 1000-3000 ft-ig fajtától és adagtól függően.

Kocsinkon van bankkártyás, szép kártyás és egyéb kafetériás fizetőhely is a készpénzes mellett, így széles körben elérhetővé válhatnak a termékeink.

Tematizált fesztiválok, rendezvények esetében gond nélkül tudjuk a témához igazítani aktuális ételkínálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír partner _REPETA FOOD TRUCK
blog comments powered by Disqus